LliureX Amic

LliureX Amic és un comunicador pictogràfic dissenyat per a persones amb dificultats de comunicació oral i escrita, que permet la construcció de missatges formats per imatges (pictogrames), per a la seua síntesi de veu i reproducció a través de l'ordinador.
L'eina es compon d'eines d'autor per a la creació de pictogrames i taulers de comunicació, i d'un reproductor de panells per a la construcció i reproducció de missatges.
LliureX Amic forma part d'un conjut d'eines integrades a LliureX pensades per als alumnes amb necessitats educatives especials i incluides per defecte a la distribució LliureX Infantil.

dilluns, 16 de maig del 2011

Noves versions i comunicador CACE de UTAC disponible

Ja tenim disponibles noves versions de LliureX Amic, junt amb les traduccions al castellà i valencià. Hem deixat disponibles els paquets al DropBox, juntament amb el paquet del comunicador pictogràfic CACE de la Unitat de Tècniques Augmentatives de Comunicació (UTAC) de la Universitat de Barcelona.

Com que els paquets tenen dependències entre ells, l'ordre d'instal·lació serà tal i com apareix en la següent llista (simplement haureu de fer doble clic en l'arxiu .deb descarregat per tal d'obrir l'instal·lador). També caldrà connexió a Internet, per tal de descarregar-se alguns paquets necessaris des dels repositoris de LliureX.

Bé, aci teniu la llista de paquets i els enllaços:




Bé, esperem que us siga útil, i aneu "trastejant" amb ell. Qualsevol dubte o suggerència serà ben rebuda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada