LliureX Amic

LliureX Amic és un comunicador pictogràfic dissenyat per a persones amb dificultats de comunicació oral i escrita, que permet la construcció de missatges formats per imatges (pictogrames), per a la seua síntesi de veu i reproducció a través de l'ordinador.
L'eina es compon d'eines d'autor per a la creació de pictogrames i taulers de comunicació, i d'un reproductor de panells per a la construcció i reproducció de missatges.
LliureX Amic forma part d'un conjut d'eines integrades a LliureX pensades per als alumnes amb necessitats educatives especials i incluides per defecte a la distribució LliureX Infantil.

dimarts, 19 d’abril del 2011

Benvinguda

Benvinguts al bloc no oficial de LliureX Amic. Aci podreu anar descobrint les possibilitats del comunicador pictogràfic LliureX Amic, així com totes les novetats relacionades amb ell, abans que isquen publicades de forma oficial.

Es tracta doncs d'un bloc temporal, on provar les versions preliminars abans que siguen publicades als repositoris de LliureX, així com, en breu, una xicoteta guía d'us i tutorials, com a precedent de la futura documentació oficial.

Properament es disposarà de les versions actualitzades i traduides de l'aplicació als repositoris, així com dels corresponents manuals, així com un espai per a l'Amic al Mestre a Casa, però per als qui no podeu esperar, és hora d'anar obrint boca amb l'Amic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada